Menu

Koulutukset ja ostopalvelut

Koulutukset

Metodi on järjestänyt koulutuksia ja kurssituksia vuodesta 2005. Koulutuksia järjestetään toimipaikkakohtaisesti asiakasorganisaation omissa tiloissa sekä lisäksi erillisiä ns. kaikille avoimia koulutuspäiviä, joihin yksittäiset henkilöt tai kollegaryhmät voivat ilmoittautua.’

Pe 15.01.21 Turussa ja pe 12.02.21 Tampereella Kognitiivisen psykoterapian menetelmät -workshop. Lataa alta koulutusesite:

Turku-esite | Tampere-esite

Kiinnostaako koulutus liittyen seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuuden erityiskysymyksiin vastaanotolla? Klikkaile tästä.


Psykologipalvelut ostopalveluina

Metodi on 15. toimintavuotenaan jo monille yhteistyötahoille tutuksi tullut, pitkän linjan asiantuntijayksikkö, joka tarjoaa psykologipalveluja erilaisiin ja vaihteleviin tarpeisiin. Tyypillisimpiä asiakkaitamme ovat kunnat ja kuntayhtymät, järjestöt, oppilaitokset ja lastensuojelulaitokset. Metodin kotipaikka on Turku, mutta toimimme laajalla alueella myös muilla paikkakunnilla, tuoden palvelut asiakasorganisaatioille paikan päälle.

Psykologipalvelumme ovat joustavia ja aina asiakkaan tarpeista käsin tuotettuja. Tavoitteenamme on tarjota juuri sitä palvelua, ja siinä laajuudessa, kuin asiakas toivoo ja tarvitsee. Tuomme palvelut sinne missä niitä tarvitaan – me liikumme. Keskeisenä ajatuksenamme on toimia lähellä palvelun käyttäjää, jotta mahdollisimman moni voisi hyödyntää palvelujamme. Ostopalvelutoimintamme tapahtuukin pääasiassa palvelun hankkijan tiloissa, mikä on yleensä asiakkaalle vaivattominta ja useimpien asiakkaiden toivomus. Emme laskuta asiakkaitamme matkoista tai matkaan käytetystä ajasta. Vaihtoehtoisesti Metodi pystyy myös järjestämään tiloja kaiken kokoisille ryhmille, toimeksiantojen mukaan.

Metodin henkilöstöön kuuluu kaksi vakinaista psykologia. Lisäksi käytössämme on muita psykologiammattilaisia tilapäisiä tarpeita varten, ns. yhteistyöpsykologiemme verkosto. Näin löydämme oikean tekijän oikeaan paikkaan. Kaikki psykologipalvelujamme tuottavat henkilöt omaavat vankan ammattitaidon ja ovat Suomessa laillistettuja psykologeja.

Palvelujen hinnoittelu riippuu tilattavasta työstä, sillä toteutamme erilaisia psykologipalveluja: psykoterapia, psykologin vastaanotto, arviointi, tutkimukset (eli ns. testaukset), konsultaatiot, työnohjaukset, kurssitukset, koulutukset ja työyhteisötyö. Toimeksiannot ovat myös eripituisia ja tämäkin vaikuttaa palvelujen hinnoitteluun. Osa palveluistamme on ALV:n alaisia.

Saadessamme tietoja palveluntarpeestanne, teemme tarjouksen hintatietoineen. Yleensä asiakkaan on ensin helpointa ottaa yhteyttä puhelimitse ja kertoa palveluntarpeesta, niin pystymme kertomaan mitä tietoja tarvitsemme tarjouksen tekemiseen.

Aleksi Jalava: 0400 578 754 / aleksi.jalava [at] metodi.fi